TL;DR: Ако майка ви чете с Kindle Paperwhite Signature Edition, тогава

...
TL;DR: Ако майка ви чете с Kindle Paperwhite Signature Edition, тогава
Коментари Харесай

Вземете това безжично зарядно устройство Kindle за вашата майка, обичаща книгите, сега само $19,99

TL;DR:  Ако майка ви чете с Kindle Paperwhite Signature Edition, тогава й вземете Anker Докинг станция за безжично зареждане направена за тях. Той е в положение като нов единствено за $19,99 и в случай че поръчате до 1 май, ще дойде в точния момент за Деня на майката!

Ако към момента се мъчите да намерите идеалния подарък за Деня на майката, пробвайте нещо, което тя може да употребява в свободното си време. Може би си спомняте, че майка ви работи интензивно всеки ден, с цел да ви обезпечи най-хубавия живот, който може, само че какво ще кажете за времето, което отделя за себе си?

Ако майка ви в никакъв случай не се отдалечава от своя електронен читател Kindle, тогава може да й хареса подарък, който да й помогне да зарови носа си в добра книга. Тази докинг станция за безжично зареждане може да зарежда Kindle Paperwhite Signature Edition на майка ви, до момента в който тя чете, и не е нужно тя да знае, че сте го взели на преференциална цена по време на ликвидация за Деня на майката. Обикновено това безжично зарядно устро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР